La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Betrouwbaarheid en flexibiliteit ten dienste van de brandbeveiliging van uw gebouwen.

Onze oplossingen

Wij hebben de ideale branddetectie-oplossing voor uw gebouwen.

Wij produceren onze eigen adresseerbare branddetectiecentrales in België onder de naam Diana.

Onze Diana-centrales zijn gebruiksvriendelijk, evolutief en flexibel en garanderen tegelijkertijd uw veiligheid. Onze experts staan u met raad en daad bij gedurende de volledige levensduur van uw brandinstallatie.

Vanuit bijna 50 jaar ervaring op het gebied van branddetectie hebben wij een volledig assortiment brandbeveiligingsproducten en -oplossingen ontwikkeld en samengesteld.

Analoge adresseerbare of conventionele systemen en centrales, spraakgestuurde evacuatiesystemen, toezichtsystemen of blussystemen met gas: wij hebben de juiste oplossing voor elke situatie.

In onze productiehal in België hebben wij ook een voorraad producten en materiaal ter beschikking.

 1. 01
  Detectie

  Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij ons aanpassen aan gebouwen van uiteenlopende omvang en aan de meest diverse omgevingen. Dankzij klassieke detectiesystemen of meer specifieke systemen, zoals aspiratiesystemen of rookdetectiesystemen met camera’s, waarborgen wij het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.

  Meer weten
 2. 02
  Spraakalarmsystemen

  Spraakalarmsystemen (Voice Alarm Systems) maken het mogelijk om afwisselend een akoestisch waarschuwingssignaal en een duidelijk gesproken bericht te laten horen waarin de mensen bij brand wordt gevraagd het gebouw te verlaten. Ons assortiment spraakalarmsystemen bestaat uit een compact systeem voor gebouwen tot 3000 m² en een modulair systeem waarmee grotere gebouwen van luidsprekers kunnen worden voorzien.

  Meer weten
 3. 03
  Toezicht

  Visual Fire is het softwarepakket om toezicht te houden op uw brandinstallatie dat door onze eigen O&O-afdeling werd ontwikkeld. Met dit systeem wint u kostbare tijd bij het beheer van incidenten, doordat meldingen rechtstreeks worden weergegeven op de plannen van het desbetreffende gebouw, waardoor meteen kan worden gereageerd.

  Meer weten
 4. 04
  Gasblussing

  Wij bieden automatisch blussystemen met gas aan om uw materiaal en apparatuur beter te beschermen bij brand. Hiertoe beschikt BEMAC over een FiSQ-certificatie en werken we samen met de firma Expro, die het gedeelte “gas” voor haar rekening neemt. De gekozen oplossing moet de brand zo snel mogelijk blussen, rekening houdend met de specifieke belemmeringen van het risico waartegen wordt beveiligd.

  Dit systeem is specifiek afgestemd op technisch materiaal en biedt een hoge mate van bescherming voor medische, elektrische of informatica-apparatuur (datacenters, serverruimten).

  Meer weten
Gerelateerde referenties
Een vertrouwensband opbouwen met de vakmensen in de bouw
onze productcatalogus
Ontdek