La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Onze expertise voor uw brandbeveiliging

Ontwerp. Fabricatie. Installatie.

BEMAC, de partner voor de brandbeveiliging van uw werven. Als op en top Belgische ontwerper, fabrikant en installateur creëren wij brandbeveiligingsoplossingen op maat van uw gebouwen.

Dankzij onze expertise op het gebied van branddetectie en spraakalarmsystemen kunnen wij u adviseren bij de keuze van een betrouwbare, conforme en krachtige brandinstallatie.

Onze diensten

Samen met onze partners-elektriciens nemen wij de volledige brandbeveiliging voor onze rekening, van het projectontwerp tot de installatie en het onderhoud van de systemen.

Ontdekken al onze diensten
Onze oplossingen

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie ten dienste van de brandbeveiliging van uw gebouwen.

In welke sector u ook actief bent en hoe complex uw project ook is, wij hebben steeds de juiste oplossing om uw gebouw en zijn gebruikers te beschermen. Dankzij ons volledige assortiment brandbeveiligingsmateriaal kunnen wij ons aan elke situatie aanpassen.

Onze referenties
Een vertrouwensband opbouwen met de vakmensen in de bouw en onze ervaringen delen.
Over ons

BEMAC, uw vertrouwenspartner op het gebied van brandbeveiliging

Onze teams zetten zich elke dag opnieuw in om u de nieuwste technologieën, de meest betrouwbare producten en een uiterst professionele dienstverlening te bieden. Klanttevredenheid staat al van in het begin centraal in onze onderneming.

 • 1973
  Oprichting van de firma
 • BOSEC & FISQ
  Kennis van de normen
 • + dan 400
  projecten per jaar in België
 • + dan 70
  medewerkers tot uw dienst
Meer weten