De nieuwe norm NBN S 21-100-1:2021 is gepubliceerd

Actualité

De nieuwe NBN S 21-100-1:2021-norm is gepubliceerd. Wij hebben hem al ontleed

De belangrijkste wijzigingen betreffen de volgende punten:

  • De invoering van “uitzonderingsgevallen” in overeenstemming met de resultaatgerichte aanpak die de norm sinds 2015 volgt.
  • Nieuwe, flexibelere regels voor het gebruik van beams.
  • De mogelijkheid om lineaire thermische detectoren te plaatsen (thermische kabel). BEMAC beschikt hiervoor al over een volledig productassortiment dat aan de EN 54-22- en EN 54-28-normen voldoet. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen!
  • Een volledig nieuw hoofdstuk over het doorgeven van alarmsignalen.
  • Een nieuw stroomschema om alle twijfels bij moeilijke kwesties op het gebied van functiebehoud en bekabeling weg te nemen.
  • Talrijke andere verbeteringen, correcties en verduidelijkingen betreffende de hele norm, bijvoorbeeld met betrekking tot horizontale schermen of geluidsmetingen.

De BEMAC-experten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via commercial@bemac.be.

Naargelang de evolutie van de gezondheidssituatie zullen wij binnenkort ook informatie- en opleidingssessies organiseren over deze nieuwe NBN S 21-100-1:2021-norm. Schrijf u zeker in bij Chris (Chris.Cartenstadt@bemac.be) om op de hoogte te worden gehouden van de volgende datums.

U kan deze norm verkrijgen via https://www.nbn.be/shop/nl/norm/nbn-s-21-100-1-2021_37195/

Wij staan tot uw beschikking
Contact